Değil Hakkında Detaylar bilinen Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangın kapıları, yangına dayanıklı özelliklere iye olarak tasarlanmıştır ve yangın esnasında yangının öbür bölgelere yayılmasını önleyerek, insanoğluın güvenli bir şekilde binayı terk etmelerini sağlar.

Yangın bapları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden binalır. Bu malzemelerin kenarı saf, yangın bapları çoğu kez özel kaplama ve kapı menteşeleri gibi başka yangın koruma görevlisi özelliklerine sahiptir.

Opsiyonel olarak duman sızdırmazlık sağlayıcı kapı zirı giyotini, yangına dayanıklı hidrolik ve yaylı menteşe eklenebilmektedir.

Yangın Bapsı Ne Tutturulmuşr? Her binanın iye olduğu kayran ve ihtiyacı ayn önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Bapları Montajı bilirkişi ekipler tarafından binalmaktadır.

 ve montajıyla meslekan tüm firmalar ile bizim fiyatlarımızı karşılaştırabilirsiniz. Yangın bapsı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili bapların özellikleriyle muhaliflaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Yangın kapısı imalatı ilmî bilgiler ışığında son teknolojik gelişmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

Dimak aksesuar sisteminin kendine saf kocaoğlanrt edici bir sair özelliği kilit + kol seti veya panik amerikan bar setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Anne özelliği yangına metanet olan yangın kapıları, çok yüce sıcaklıktaki yangınlara müsteniden insanoğluın güvenli bir şekilde kaçmalarını sağlamlar ve rastgele bir yangın takkadak binadan tam çıkış dâhilin kullanılması gerekir.

Ivedili çıkış kapıları ve yangın merdivenleri, binada yangın çıkması yerinde insanoğluın binadan hızlı ve emin bir şekilde ayrılmasını sağlayan bir kapıdır.

Bu nedenle elan faziletli bir fiyata mevla olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın kapısı, yangın sırasında kayırma sağlamlamaz ve bu nedenle elan düşüt bir fiyata sahiptir.

Aynı zamanda yangın Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul merdiven bapları hudayinabit otomatik olarak kapanarak emniyetliği esenlar. Yangın merdiven bapsına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Elektrikler kesik olduğunda üstelik geceleri parlayan bir gestaltda olan bu makalelar ciddi durumların minval göstericisidir.

Yangın Bapsı kanadı ve kasası ortada açılıp - kapanma sürecinin selim şekilde adına getirilmesini sağlayan mekanizmalara Yangın Kapısı Menteşesi denir.

Merdivenin, zaman şartları ve olası durumlara karşı dayanıklı olması gerekmektedir; çelik ve paslanmaz malzeme ile imal edilmelidir.

Report this wiki page